Naar de boerderij en de uilen.

Eindelijk was het dan zover. De nachtjes hebben we geteld. Met supermooi weer en reuze veel plezier, zijn we vanmorgen bij de familie Swolfs in Woudrichem op bezoek geweest. Daar hebben meneer en mevrouw Swolfs ons precies uitgelegd, hoe een koe wordt gemolken. We konden zien hoe de koeien werden gemolken door middel van een robot. Zeer leerzaam. De kinderen weten nu echt wel, dat de melk niet alleen uit de fabriek komt. Na een picknick bij de boer op het erf, gingen we bij de familie Hak op bezoek op “Het Landgoed Clootwijck” in Almkerk. Daar zagen we verschillende mooie uilen, die gevoerd werden door meneer de Vos. Ook zagen we nog varkens in de modder, een kip met kuikentjes, een mooie pauw en een hele grote hooiberg. Ook mochten we nog heerlijke pruimen plukken. Als afsluiting nog even naar de speeltuin in Uitwijk. Kortom een super gezellige ochtend!! Meer foto’s staan in het fotoalbum.
najaar 2015 019
najaar 2015 054najaar 2015 066najaar 2015 049 najaar 2015 073

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *