sinterklaas op school

DSC_0029Wat een geluk. Sinterklaas had tijd om bij ons op school te komen. In een brief aan de kleuters had hij dat al beloofd. Toch ging het nog bijna mis vanmorgen vroeg. In de polder, onderweg naar Giessen en Rijswijk, was het zo mistig, dat Sint de weg kwijt raakte. Ook bleek zijn paard geen zin meer te hebben mee te gaan. Liever bleef hij bij andere paarden, die hij buiten zag lopen.
Gelukkig kwam er net een truck van firma Lievaart langsrijden. Natuurlijk wist de chauffeur van die truck Giessen en Rijswijk wel te vinden! Sint kon in de cabine, en de pieten achterop. Zo is Sint toch nog bijna op tijd aangekomen, en kon hij bij alle klassen op bezoek.
In het fotoalbum staan al foto’s, en er komen er nog meer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *