Excursie naar Genderen

IMG_5257Op maandag 21 maart zijn de kleutergroepen naar Genderen gegaan. Omdat het (eindelijk) lente is, mogen we daar bij een schapenboer naar de lammetjes komen kijken. Wat is dat altijd een prachtig gezicht. Zoveel schapen en lammetjes bij elkaar.
Omdat er een moederschaap is met 4 lammetjes, moeten een paar lammetjes de fles krijgen. Gelukkig mogen wij daarbij helpen.

Ook gaan we naar de kerk. Daar is een tentoonstelling IMG_5285 met allemaal poppen. Die poppen zijn zo gemaakt, dat ze lijken op mensen uit de bijbel. Mevrouw Joke Kant heeft die allemaal gemaakt en ze zo neergezet, dat verschillende bijbelse taferelen uitgebeeld worden. We herkenden een heleboel Bijbelverhalen.
Ook zien we een film, waarop staat hoe ze de poppen maakte. Na afloop krijgen we nog lekker wat te drinken en te snoepen.

Alle ouders die geholpen hebben willen we hartelijk bedanken. In het fotoalbum ziet u al wat foto’s van deze ochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *