zwemtoernooi

IMG_5680Vanmiddag hebben kinderen van groep 4 t/m 8 in het zwembad hun beste beentje voorgezet. Boven water was het fris, maar in het water konden de kinderen weer wat opwarmen. Er werd gestreden tegen 4 scholen. Halverwege de middag stonden drie van de vijf scholen, waaronder de Parel, met gelijke stand bovenaan. Aan het eind werd het heel spannend, want de Zaaier en de Parel hadden nog steeds precies evenveel punten. Daarom moest de estafette de beslissing brengen.IMG_5687 Tien leerlingen van de scholen zwommen zo hard ze konden. Het lukte onze ploeg om als eerste aan te tikken. Daarom mochten we de wisselbeker ook dit jaar weer mee naar school nemen. Tot slot was er nog de begeleiders-estafette. Ook daarbij wonnen onze kanjers!
In het fotoalbum van Rijswijk ziet u meer van deze gezellige middag. Alle ouders en kinderen die zich ingezet hebben – bij het zwemmen, het vervoer en de begeleiding – heel hartelijk bedankt.IMG_5755

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *