Brede school

Op deze pagina proberen wij u op de hoogte te houden van de vorderingen rondom de bouw van de nieuwe school.
Er zijn een aantal werkgroepen actief rondom de bouw, waarin ook vertegenwoordigers van school zitten.
De stuurgroep: hierin zitten namens school Kees-Jan Oudshoorn en René Versteeg. Verder zitten hier ook de gemeente, Woonlinie en de stichting 1 Giessen/Rijswijk om de tafel.
Gebruikersteam: Hierin zit Francijna de Kooter (directie) namens school. Verder zit in deze werkgroep van iedere gebruiker een vertegenwoordiger. Het team bestaat uit: Marie-José Mars (logopedie), Marina Zwaan (bibliotheek), Daan Lemmers (fysiotherapie), Siebren Koek (Hoppas), Ingrid van Vuren (Hoppas), Rick Broere (Woonlinie) en Gerty Vonk (gemeente Woudrichem).
Werkgroep: Dit is de werkgroep van school zelf. Hierin zitten ouders, bestuursleden, leerkrachten en directie. De werkgroep bestaat uit de volgende personen: John van Gammeren, Sjaak van der Kaa, Leen van Anrooij, Jenette Tolhoek (ouders), Kees-Jan Oudshoorn, René Versteeg, Jeannette van Gent (bestuursleden), Lex Venderbos, Nadine Veenman (leerkrachten) en Francijna de Kooter (directie).

Op woensdag 22 januari 2014 is er een informatieavond gehouden over de Brede School. Tijdens deze avond zijn diverse partners aan het woord geweest. Van de avond is een kort verslag gemaakt, dat kunt u hier vinden.
Verslag informatieavond

Op 9 september 2014 is er ook een informatieavond geweest. Tijdens deze avond is het ontwerp getoond aan de ouders.
Verslag en ontwerp