BVL

Onze school heeft het Brabants Veiligheids Label gehaald en in het kader daarvan worden gedurende het schooljaar verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van verkeer. We hopen u hiervan op de hoogte te houden!

Op donderdag 12 oktober boden Janniek, Sophie en Roos, leerlingen uit groep 8, symbolisch onze 1315 voetstappen van de actieweek Groene Voetstappen aan op het gemeentehuis. Wethouder Bergsma nam ze in ontvangst en sprak zijn waardering uit voor ieders deelname. Leuk om te vermelden dat De Parel, samen met De Parel uit Breda, de hoogste score van Brabant heeft gehaald.  Met 89% groene voetstappen mogen we terugkijken op een geslaagde actieweek, waar we alle deelnemers voor willen bedanken.

Met een heerlijke appel voor álle leerlingen én een gratis zwemkaartje voor Aqua Altena gingen we terug naar school!

 

Op maandag 2 oktober waren we klaar om de eerste groene voetstappen te gaan tellen. En inmiddels wordt in alle groepen héél goed bijgehouden hoe véél er wordt gelopen en gefietst en hoe weinig de auto wordt gebruikt. Bedankt voor de inzet van iedereen. We gaan volgende week  nog twee dagen door met deze actie en overhandigen dan op 12 oktober onze groene voetstappen aan de wethouder!